Nytt på AKS uke 22

Baseledere:       23 46 43 22

AKS-mobil:         47 90 20 45

Alle

Vi vil takke alle som kom på sommerfesten. Vi hadde en fin ettermiddag og barna som optrådte var veldig flinke. Det var synd med t-bane-stans og trafikkaos. Vi ventet 20 minutter med å starte showet for at flest mulig skulle være på plass, men ble nødt til å sette i gang da det var et tett program.

Det ligger en god del gjenglemt tøy i garderobene. Ta gjerne en titt førsommerferien. Klær som ikke har blitt hentet innen AKS-slutt vil bli gitt bort til veldedighet.

Påmelding og program til sommerferien Juni ligger nå ute. link

Mat:

I uke 23 serveres meny 1

Knerten 1.trinn

Vi synes det er veldig hyggelig at så mange kunne komme til vår sommerfest. For et vær vi fikk på årets fest!

Nå som det er så varmt er det viktig at alle har med drikkeflaske som de kan fylle opp i løpet av dagen. Vi avkjøler oss med vannlek i løpet av dagene, så det kan være greit med noe skiftetøy, selv om man jo tørker fort i dette været.

Rundtomkring 2.trinn

Sommerfesten var avslutning for de eksterne aktivitetene som dans/drama og sirkusskole og de er nå avsluttet for dette semesteret.

Kanutten 3. og 4.trinn

Da var det slutt på sirkusskole og drama for denne gang. Barna stod for en fantastisk avslutning på begge disse aktiviteter på onsdagens sommerfest. Det ble litt fram og tilbake med de barna som skulle opptre med dramagruppen. Vi skal være tydeligere neste gang med hvilke aktiviteter som skal opptre, slik at alle får mulighet til å være med og foreldre får mulighet til å se på.

Ukeplanene er nå oppdaterte. De siste ukene er det noen dager det ikke er faste aktiviteter. Vi kommer ikke til å sette opp nye faste aktiviteter når det det er så kort tid til skoleslutt. I sommeråpent blir det eget opplegg for alle dager.

4.kl

Vi har nå våre siste uker sammen på Big-klubb. Vi skal snakke om miljøet og forurensing neste uke. Det vil bli en felles avslutningsfest for 4.kl-barna, ansatte og lærere 20.juni fra 14.00 – 15:30.

Sender ut mail via portalen neste uke angående tusenfryd for 4.klasse. Datoen er satt til tirsdag 12. juni.

sommarfest2
sommarfest1