Nytt på AKS uke 40

aksbilden

Vi synes det er verdt å nevne at for klasse 1C fikk vi beskjed av samtlige foresatte angående høstferien før fristen gikk ut. Dette har aldri skjedd under mine snart 11 år på Bøler AKS. Det skal sies at også de andre 1.klassene var veldig flinke med å gi beskjed J

Vi ønsker at dere respekterer våre tider også i ferier. Det som gjelder dersom det ikke står noe annet er oppmøte innen 09:30. Dette er for å ha forutsigbarhet og for at vi skal rekke å komme oss avgårde på turer/ekskursjoner. Kommer man etter 09:30 risikerer man å komme til tom AKS, hvor vi allerede har reist avgårde.

Mandag

Vi ble bare 74 barn, ganske mange færre enn påmeldt, så det ble en felles tur til området hvor skolens gapahuk har pleid å stå. Det ble en fin tur med masse god lek i skogen og pølsegrilling på bål.

Tirdsag

2.- og 3.trinn reiste til teknisk museum. Det ble et besøk som skulle handle mye om lego. Mange av barna fikk også diplom. 1.- og 4.trinn ble igjen på AKS og hadde en rolig dag med kino-visning av filmen Bie. Vi koste oss med popcorn og saft til filmen.

Onsdag

Nå var det 1.- og 4.trinn sin tur til å reiste på teknisk museum. Det ble nok en bra tur. Vi hadde lært av de andre og tok lego'en til slutt slik at vi rakk å se på andre deler av museet også. 2.- og 3.trinn nøt det fine høstværet og så på filmen dragetrenern 2.

Torsdag

Det var spilldag på AKS med mye færre barn enn påmeldt. Dette var en veldig hyggelig dag da vi voksne fikk mer tid til hvert enkelt av barna som var her. Vi spilte blant annet monopol, sjakk og villkatten.

Fredag

Nok en dag med flott høstvær og mye aktivitet ute. I tillegg var det duket for ferieklassikeren Bøler-kiosken. På morgenen laget vi penger som vi senere kunne bruke i kiosken for å handle pizzasnurrer og cupcakes. I kantina sto William og Kenneth S for levende musikk.

tur
tur1