Nytt på AKS uke 5

aaa

Link til disco

 

Knerten (1.trinn)

 

Minner om vinterferiepåmelding med frist 09.02.18. Sjakkgruppa hadde oppstart denne uka og det var mange fornøyde barn. Denne uken skal klasse 1A på tur, det er lov til å ha med litt varm drikke i en egen sekk for de som ønsker det. Det er fint om dere hjelper oss og holde orden i garderoben og klasserommene ved å minne barna på å rydde etter seg. Det blir Valentine-Disco mandag 12.02.18 og håper å gjenta suksessen fra sist. Vi håper å slippe de ekstra blålysene vi fikk på slutten av kvelden J.  Dette krever ingen påmelding og vil foregå fra klokken 17:30 – 19:00. Det er også lagt ut eget skriv om dette.

 

Rundtomkring (2. trinn)

Vi hadde denne uken, oppstart av nye aktiviteter drama og sjakk. Barna synes drama var kjempe gøy .De lager egen teateroppvisning ,inspirert av barnas egen kreativitet.

Det var også  oppstart av sjakk, veldig gøy. Det er fortsatt noen få ,ledige plasser. Minner om påmelding til vinterferien, fristen er neste fredag 09.februar.

Vi skal ha Valentine disco for 1-2 kl mandag.12.februar kl.17.30-19.00.

 

Kanutten (3 & 4. trinn)

Vi hadde denne uken, oppstart av nye aktiviteter drama. De lager egen teateroppvisning ,inspirert av barnas egen kreativitet. Det blir Valentine-Disco tirsdag 13.02.18 og håper å gjenta suksessen fra sist. Dette krever ingen påmelding og vil foregå fra klokken 17:30 – 19:30. Det er også lagt ut eget skriv om dette.