Nytt på AKS uke23

AKS-leder:          23 46 43 21

Baseledere:       23 46 43 22

AKS-mobil:         47 90 20 45

I begynnelsen av neste uke legges påmelding til august-åpent ut.

Det ligger en god del gjenglemt tøy i garderobene. Ta gjerne en titt førsommerferien. Klær som ikke har blitt hentet innen skoleslutt vil bli gitt bort til veldedighet.

Påmelding og program til sommeråpent i  juni ligger nå ute. link

Husk at alle barna må ha med solkrem og  drikkeflasker.

Mat:

I uke 24 serveres meny 2

Knerten 1.trinn

Ta gjerne med skiftetøy, vi  avkjøler oss med vannleker ute.

Rundtomkring 2.trinn

Ta gjerne med skiftetøy, vi  avkjøler oss med vannleker ute.

Kanutten 3. og 4.trinn

3. kl

Husk å si fra om deres barn skal være her i juni. Husk at fredag den 22. Juni er en de lav sommeråpent.

3. & 4.

Det nærmer seg skolefri og ferie, så mange aktiviteter går mot slutten eller har tatt pause til over sommeren. I det fine været blir det masse god lek. Vi har for tiden en del vannlek fordi det blir veldig varmt nede i "gryta" hos oss. Send derfor gjerne med klær det ikke gjør noe at barna blir våte i og evt skiftetøy.

4.kl

Vi Vi fikk dessverre ikke hatt Big-klubb denne uken, siden mange var på tur med skolen. Vi skal snakke om miljøet og forurensing  neste uke. Det vil bli en felles avsluttende fest for 4.kl barna, ansatte og lærere den 20.juni fra kl.14.00-15.30. Minner om Tusenfrydtur 12.juni kl. 12.45-17.00. Ta med ekstra drikke, matpakke og 100kr i lommepenger

Sender ut mail via portalen neste uke angående tusenfryd for 4.klasse. Datoen er satt til tirsdag 12. juni.